top of page

Robotic Process Automation

Junior RPA Expert

Ha érdekel, hogyan tehetsz jobbá folyamatokat.

Ha mindig is zavart a hatékonytalanság.

Ha mindenben látod, hogyan lehetne ezt jobban, egyszerűbben csinálni, akkor érdemes pár percet szentelned ennek a lehetőségnek.

Hogyan telik egy napotok?

A nemzetközi és hazai nagyvállalati ügyfeleink megmutatják, milyen üzleti folyamataik okozzák a legnagyobb fejtörést. Sok manuális lépés, ésszerűtlen folyamatok, zavar az üzletmenetben.

Nos - ezzel kezdünk... Összeülünk és átbeszéljük, hogy hogyan ésszerűsítsük a folyamatot, mit érdemes hozzárakni, mit érdemes elvenni belőle. Ezután megtervezzük, hogyan fogjuk automatizálni.

Egy klasszikus Business Analyst munkája itt véget is érne, de mi meg is valósítjuk, amit elképzeltünk.  Ehhez az RPA (Robotic Process Automation - szoftveres robotika) technológiát hívjuk segítségül.

Végül elégedetten dőlünk hátra, hiszen eggyel több teljesen automatikus, szép folyamattal gazdagodott a világ. És ezt mi alkottuk....
(Persze ez nem mind egy nap alatt történik.....de a lényegét értitek.)

Tudnom kell hozzá programozni?

Egyelőre nem szükséges. Viszont bele fogunk bonyolódni a programozásba. Na nem annyira mint egy hardcore programozó.

Amit az automatizációs részben csinálunk, azt lightweight IT-nak szokták becézni. A csapatunkat valahol az IT-hez alig értő Business Analyst, és az egész nap kódoló hardcore programozó között van.

Teljes munkaidős állásról van szó?

Rugalmas időbeosztásban dolgozunk. Ha esetleg még egyetemre jársz és van 1-2 nap, amikor az órákon részt kell venned, akkor az is megoldható. De vigyázz... rövid időn belül bevonzz majd az alkotás sikerélménye, az izgalmas feladatok, a légkör - így jó hogyha már nincs sok hátra a tanulmányokból.

A többit megbeszéljük személyesen...

Főhadiszállás: Gellért-hegy - 1118 Budapest, Ménesi út 24.

Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk!

CareerContact
bottom of page